Blog Details

Wist u dat kinderen gratis behandeld kunnen worden?

Uit onderzoek blijkt dat op 6-jarige leeftijd al meer dan 20% van de kinderen gaatjes hebben. Met goed poetsen, goede voedingsgewoontes en regelmatig bezoek bij de mondhygiënist kunnen gaatjes in het gebit van een kind worden voorkomen. Kinderen met een gezond gebit hebben ook later als volwassene een grotere kans op een goed gebit. Tenslotte is  jong geleerd, oud gedaan.

Bij het bezoek zal de mondhygiënist informatie geven over het krijgen en houden van een gezonde mond. Samen oefenen we voor een goede manier van poetsen. Vaak zal gebruik worden gemaakt van tandplakverklikkers om plak op de tanden en kiezen zichtbaar te maken. Zo kunnen gaatjes in de tanden en kiezen worden voorkomen. Om de mondhygiënist te bezoeken is geen verwijzing van de tandarts nodig.

Kom jij regelmatig bij ons langs?? Dan krijg jij van ons deze leuke Sparkley elektrische tandenborstel t.w.v. €69.99 cadeau!

Pubers met/zonder beugel
Het is vaak lastig voor pubers om voldoende aandacht te geven aan hun gebit. Onder behandeling bij de orthodontist voor een mooie lach? Zo’n beugel is heel moeilijk om goed schoon te houden als puber. Voor ons als mondhygiënist een mooie uitdaging hun te coachen en samen te zorgen voor een schoon gebit, zonder gaatjes!

Goed om te weten
Behandelingen voor kinderen tot 18 jaar zijn gratis, dit valt onder de basiszorgverzekering en wordt dus 100% vergoed door de zorgverzekeraar. Er is geen verwijzing nodig!

Wilt u gelijk een afspraak maken? De receptioniste is maandag t/m donderdag aanwezig van 9.00 – 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken of een email sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ook in de zomervakantie is de praktijk 5 dagen per week geopend.

Cart

Geen producten in de winkelwagen.