Behandelingen

Angst voor de tandarts?

Veel mensen hebben een angst voor de behandeling bij de mondhygiënist of tandarts. Deze angst is voor u heel vervelend en kan ervoor zorgen dat u liever een bezoek vermijdt. De gevolgen voor uw gebit en mondgezondheid kunnen hierdoor groot zijn.
Als u angst hebt kan u bij ons in de praktijk terecht voor een behandeling, wanneer nodig kan dit gecombineerd worden met angstbegeleiding. Op deze manier kan de angst verminderen en weet u beter om te gaan met de angsten. Tijdens de behandeling kan er gebruik gemaakt worden van een verdoving. Dit kan ook met een speciale verdovingsgel, waardoor er geen prik nodig is of de prik minder pijnlijk is. Veel mensen vinden het prettig om door ons behandeld te worden, aangezien wij proberen de angst te begrijpen, rustig zijn en alles uitleggen wat wij gaan doen. Daarnaast nemen wij ruim de tijd voor u.

Geef bij het maken van een afspraak aan dat u angstig bent. Bij de eerste afspraak kan daar direct rekening mee gehouden worden. Uiteraard mag u altijd iemand meenemen bij uw bezoek.

Cart

Geen producten in de winkelwagen.