Tarieven

Vergoeding

Mondzorg voor een stralende lach

De vergoeding is altijd vanuit uw aanvullende verzekering. Daarom wordt het niet verrekend met uw eigen risico. Het eigen risico is alleen voor kosten uit de basisverzekering, niet voor uw aanvullende verzekering. Wanneer u een aanvullende tandarts of mondzorg verzekering heeft afgesloten krijgt u meestal 75 tot 100% vergoed. De hoogte en het maximale bedrag van de vergoeding is namelijk per aanvullende verzekering verschillend. Daarom is het verstandig om vooraf uw polisvoorwaarden te bekijken.

Kinderen tot 18 jaar krijgen 100% vergoeding vanuit de basisverzekering.

Afspraken kunnen in uiterste noodzaak uiterlijk 2 werkdagen voor de behandeling geannuleerd worden. Bij het niet annuleren of bij annuleringen binnen 2 werkdagen voor de afspraak, of wanneer u zodanig te laat komt dat uw behandeling niet meer plaats kan vinden, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. De tijd in de agenda is speciaal voor u gereserveerd. Het is voor ons namelijk moeilijk om op korte termijn een andere afspraak in die tijd te plannen. Graag uw begrip hiervoor!

Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de huisregels.

De gehanteerde tarieven zijn gebaseerd op de vastgestelde maximum tarieven. Deze zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Bij het maken van de eerste afspraak kan u om een prijsindicatie vragen. De mondhygiënist bespreekt de kosten voor eventuele vervolgbehandelingen met u. 

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft zal de nota van de behandeling door Infomedics worden verzorgd. Infomedics zal uw nota declareren bij uw zorgverzekering. U ontvangt dan alleen een (rest) nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoed. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met de servicedesk 036 – 20 31 900.

Heeft u geen aanvullende verzekering of krijgt u geen vergoeding meer van uw zorgverzekering? Dan dient u de nota na de behandeling direct te voldoen, het liefst per pin. Wanneer u de nota niet direct kan voldoen zullen wij administratiekosten berekenen.

Op zoek naar een mondhygiënist?

Bekijk onze behandelingen

Cart

Geen producten in de winkelwagen.