Gebitsreiniging

Mondzorg voor een stralende lach

U kan bij ons terecht voor een professionele gebitsreiniging. De mondhygiënist verwijdert alle aanwezige tandplak, tandsteen en aanslag. De tanden en kiezen kunnen in de loop van de tijd ook verkleuren door koffie, thee, rode wijn, roken, bepaalde medicatie en kleurstoffen uit eten of drinken. Met het polijsten van de tanden en kiezen verwijderen wij deze aanslag. Na een professionele gebitsreiniging en het uitgebreid polijsten van het gebit heeft u weer wittere schone tanden!

Last van bloedend tandvlees?

Vaak is er sprake van een tandvleesontsteking wanneer het tandvlees gezwollen, rood en/of bloedt. Er zal worden beoordeeld of het een beginnende tandvleesontsteking betreft of een ernstige tandvleesontsteking met botafbraak (parodontitis). De mogelijke oorzaken van de tandvleesontsteking worden met u doorgenomen en u krijgt advies over het verbeteren van de mondhygiëne. Vervolgens zal er worden gestart met de behandeling van het tandvlees doormiddel van een professionele gebitsreiniging.

Gebitsreiniging met Airflow Mectron

Bij Mondzorg Briljant streven we naar de hoogste standaarden in Mondzorg en innovatie. Wij zijn verheugd om u voor te stellen aan de revolutionaire Airflow Mectron, een geavanceerd apparaat dat de ervaring van de reiniging naar een heel nieuw niveau tilt.

Pijnloze behandeling

“We zijn erg enthousiast over ons nieuwste apparaat voor een gebitsreiniging; de airflow!” Mondhygiënist Melissa legt uit: “De airflow is een apparaat waar met kracht van warm water kleine korreltjes poeder uitkomen. Deze korreltjes zorgen ervoor dat tandplak op een pijnloze manier van je tanden verwijderd wordt, zonder schade toe te brengen aan je tanden. Tandplak en verkleuringen van roken, koffie etc worden snel, pijnloos en comfortabel verwijderd, zelfs op de meest moeilijk bereikbare plekken! Inmiddels werken we al enkele maanden met de airflow en iedereen is zeer tevreden over het resultaat. De tanden zijn witter, voelen glad en zijn mooi schoon.

Ook bij een beugel is deze airflow een fantastische uitkomst, alle tandplak rondom de beugel is zo weer verwijderd!” 

Heb je last van ontstoken tandvlees, gevoelige tanden? Laat je gebit schoonmaken bij de mondhygiënist van Mondzorg Briljant. Wij streven ernaar uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken en de Airflow Mectron draagt bij aan deze missie. Neem contact met ons op, maak een afspraak voor een gebitsreiniging bij de mondhygiënist en ervaar zelf het verschil dat de Airflow Mectron kan maken.

Een stralende witte lach én schone tanden voor iedereen!

Op zoek naar een mondhygiënist?

Bekijk onze behandelingen

Cart

Geen producten in de winkelwagen.