Gebitsreiniging

Mondzorg voor een stralende lach

U kan bij ons terecht voor een professionele gebitsreiniging. De mondhygiënist verwijdert alle aanwezige tandplak, tandsteen en aanslag. De tanden en kiezen kunnen in de loop van de tijd ook verkleuren door koffie, thee, rode wijn, roken, bepaalde medicatie en kleurstoffen uit eten of drinken. Met het polijsten van de tanden en kiezen verwijderen wij deze aanslag. Na een professionele gebitsreiniging en het uitgebreid polijsten van het gebit heeft u weer wittere schone tanden!

Last van bloedend tandvlees?

Vaak is er sprake van een tandvleesontsteking wanneer het tandvlees gezwollen, rood en/of bloedt. Er zal worden beoordeeld of het een beginnende tandvleesontsteking betreft of een ernstige tandvleesontsteking met botafbraak (parodontitis). De mogelijke oorzaken van de tandvleesontsteking worden met u doorgenomen en u krijgt advies over het verbeteren van de mondhygiëne. Vervolgens zal er worden gestart met de behandeling van het tandvlees doormiddel van een professionele gebitsreiniging.

Gebidsreiniging met Airflow Mectron

Wist u dat wij gebruik maken van een Airflow Mectron? Een nieuwe en pijnloze manier van behandelen. Het gebit wordt gereinigd met verwarmd water, lucht en poeder. Meer informatie?? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder naar een gezonde en stralende glimlach.

Op zoek naar een mondhygiënist?

Bekijk onze behandelingen

Cart

Geen producten in de winkelwagen.