tanden poetsen
Wist u dat kinderen gratis behandeld kunnen worden?

Sparkly poetsplan

Gratis elektrische tandenborstel cadeau en alles 100% vergoed vanuit uw basiszorgverzekering!

Mondzorg Briljant wil graag een bijdrage leveren aan een goede mondgezondheid van iedereen. Op het gebied van mondgezondheid is poetsroutine de basis om gaatjes (cariës) te voorkomen en zelfs andere gezondheidsproblemen. Dit begint bij kinderen en blijft een leven lang belangrijk.

Wat is het poetsplan?

Dit houdt in dat ieder kind dat mee wilt doen een elektrisch tandenborstel (t.w.v. €69.99) van Mondzorg Briljant cadeau krijgt. Wij zien uw kind elke 2 maanden voor controle om de eigen mondverzorging te bekijken. Tijdens deze afspraak geven we poetstraining, tips en maken we het gebit uitgebreid lekker schoon. Ook heeft Sprakly een hele leuke app waar de kinderen thuis mee kunnen oefenen. Zo is poetsen hartstikke leuk! Hier heeft uw kind een leven lang profijt van.

Om de mondhygiënist te bezoeken is geen verwijzing van de tandarts nodig.

Nu ook voor kinderen van 10 t/m 16 jaar!

Wegens groot succes en veel interesse hebben wij ons poetsplan nu uitgebreid naar kinderen t/m 16 jaar.

Voor onze tieners met of zonder beugel (t/m 16 jaar) is het nu ook mogelijk om deel te nemen aan ons poetsplan en krijg een gratis elektrische tandborstel (t.w.v. €68.99) van ons cadeau. Hier geldt dat we uw kind elke 2 maanden zien voor een afspraak. Het bezoek bestaat uit een uitgebreide reiniging, poetstraining en instructies. Vooral tieners hebben vaak een zetje in de rug en wat meer motivatie nodig. Hier kunnen onze mondhygiënisten zeker bij helpen. 

Goed om te weten
Behandelingen voor kinderen tot 18 jaar zijn gratis, dit valt onder de basiszorgverzekering en wordt dus 100% vergoed door de zorgverzekeraar. Er is geen verwijzing nodig!

Wat kost het poetsplan en de elektrische tandenborstel?

Het kost € 0,00 voor u, de vergoeding is 100% vanuit de basiszorgverzekering. Het kost alleen wat tijd om naar de afspraken te komen! De elektrische tandenborstel is een cadeau van Mondzorg Briljant.

Wilt u gelijk een afspraak maken? De receptioniste is maandag t/m donderdag aanwezig van 9.00 – 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken of een email sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ook in de schoolvakanties is de praktijk geopend.

Actie voorwaarden gratis Philips elektrische tandenborstel:

  • Uw kind dient ingeschreven te zijn als patiënt bij Mondzorg Briljant
  • Leeftijd tussen 4 en 16 jaar
  • Uw kind krijgt één elektrische tandenbostel van ons cadeau
    • Garantie verloopt via Philips Sonicare, bewaar de doos van de tandenborstel
  • De mondhygiënist beslist of uw kind in aanmerking komt voor ons poetsplan
  • Ouder en kind moeten gemotiveerd zijn om mee te doen aan het poetsplan, dit betekent dat wij uw kind elke 2/3 maanden terug zien in de praktijk (minimaal 4x per jaar)
  • Zolang de voorraad strekt
Let op: bij herhaaldelijk niet verschijnen op de gemaakte afspraken, zullen de ouders alsnog een factuur ontvangen voor de kosten van de elektrische tandenborstel
tanden reinigen
Cart

Geen producten in de winkelwagen.