"Behandelen met plezier"

Naam: Mariska | Soort behandeling: Algemeen
Ik ben nu een aantal jaar patiënt bij Mondzorg Briljant. Ik ben zeer tevreden over de praktijk en de personen die er werkzaam zijn. Ze geven je een rustig gevoel en dat voel je ook als je de praktijk binnen komt en in de behandelstoel plaatsneemt. Ik vind dat ze hun werkzaamheden keurig uitvoeren, mee denken en goed advies geven. Ook met kinderen weten ze goed om te gaan, mijn zoon van 8 is ook patiënt bij Mondzorg Briljant. Hij laat zich altijd met plezier behandelen. Kortom wij zijn zeer tevreden, echt een aanrader!

"Positief"

Naam: Corry | Soort behandeling: Gebitsreiniging
Ik ervaar de behandelingen positief! Conditie van mijn tandvlees is mede door het advies van Melissa en haar collega’s verbeterd. De werkzaamheden worden keurig en correct uitgevoerd. Ook de administratieve handelingen worden keurig gedaan. Ik vind het fijn patiënt te zijn bij Mondzorg Briljant.

"Vakvrouw"

Naam: Anoniem | Soort behandeling: Gebitsreiniging
Sinds enige tijd kom ik bij deze praktijk en het heeft mij aangenaam verrast, dat deze jonge vrouw al heel sterk in haar schoenen staat en heel goed haar vak verstaat. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, je wordt gerustgesteld, geinformeerd over alles wat je maar over je gebit kan vragen. De behandeling is duidelijk, tijdsduur is vantevoren doorgenomen en de verder te nemen stappen worden afgesproken. De behandelingen hebben ervoor gezorgd dat bij mij in korte tijd zichtbaar en voelbaar resultaat te merken was. Kortom, een hele prettige ervaring bij een vakvrouw met nog een hele mooie toekomst voor zich!

"Gezellig en kwaliteit!"

Naam: Carla villerius' | Soort behandeling: Gebitsreiniging
Bij mondzorg Briljant is de kwaliteit super! Het is een gezellige praktijk en de dames zijn heel vriendelijk. Sinds kort gaan ook mijn beide dochtertjes van 12 en 9 jaar en dit is heel fijn om ze te leren hoe ze hun gebit schoon en gezond houden. Een aanrader!
Cart

Geen producten in de winkelwagen.