Melissa Boekhoud-Link

Melissa Boekhoud-Link

Mondhygiënist Bachelor of Health en eigenaar

In 2003 is Melissa gestart aan de opleiding tandartsassistente. Na deze opleiding heeft ze ervoor gekozen om de HBO Mondzorgkunde te gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. In 2009 heeft ze dit afgerond met het diploma Mondhygiënist Bachelor of Health, met als minor managementvaardigheden in de gezondheidszorg.

Al tijdens haar opleiding tot mondhygiënist had Melissa de wens een eigen praktijk te openen. Na een aantal jaar werkervaring is deze wens uitkomen en is Mondzorgpraktijk Briljant in 2013 geopend. In haar eigen praktijk kan ze het vak volledig uitoefenen op de wijze waarvan zij vind dat het vak van mondhygiënist het beste kan worden uitgeoefend. Hierbij doet ze haar best om de patiënt te begrijpen en de juiste zorg te verlenen. Melissa benaderd de persoon op een rustige manier en tracht de angst te begrijpen, hierdoor komen kinderen en angstige patiënten ook graag bij haar.

 

BIG-registratienummer:59932448079

In 2016 heeft Melissa naast haar eigen praktijk een 2-jarige een specialisatie opleiding gevolgd; post-HBO Leergang Parodontologie. De opleiding bestond uit het verkrijgen theoretische diepgang en kennis in de parodontologie én uit patiënten zorg o.a. bij Ordentall Rotterdam. Met deze specialisatie kan u bij Mondzorgpraktijk Briljant ook terecht voor de behandeling van ernstige tandvleesontstekingen. Waar nodig hebben wij een goede in samenwerking met een parodontoloog in de omgeving.

Bestuursfunctie Ivoren Kruis
In de periode van 2016 – 2018 was Melissa bestuurslid en secretaris. Het Ivoren Kruis zet zich in voor de preventie van de Mondzorg met het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde adviezen en protocollen. Ook projecten zoals poetslessen worden hier ontwikkeld.

Wegens succes uitbreiden!
In november 2019 is Mondzorg Briljant verhuist naar een andere locatie met 3 behandelkamers. Door aanhoudende drukte ontstond er de noodzaak om meer uren open te zijn om zo de juiste zorg aan te kunnen bieden. 

Buiten de verhuizing om is er qua praktijkvoering niets verandert en zullen wij dezelfde behandelingen blijven uitvoeren zoals u dat gewend bent binnen een praktijk waar de patiënt zich comfortabel voelt en de persoonlijke aandacht voorop staat.

Steunen lokale bedrijven
Een belangrijk punt voor Melissa (eigenaar Mondzorg Briljant) is het steunen van lokale bedrijven. Al voordat de praktijk was geopend was ze lid van de Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet Gadering (HOV), waarmee het bedrijvenpark de Gadering de aanwezige bedrijven ondersteunt. De verbouwing van het pand en inrichten tot praktijk is ook uitgevoerd door lokale bedrijven. Al het drukwerk wordt verzorgd door Plusprint en Richard Hilgers van RCH Accountants verzorgt de boekhouding en administratie.

In 2014 was Melissa met Mondzorgpraktijk Briljant genomineerd voor de Hoogvlietse Business Award. Commissie: “Op deze manier is Hoogvliet een hardwerkende zelfstandig ondernemer rijker, Melissa zet zich in voor de gezondheid van de Hoogvlieters en steunt de Hoogvlietse bedrijven!”

Cart

Geen producten in de winkelwagen.