Melissa Boekhoud-Link

Melissa Boekhoud-Link

Mondhygiënist Bachelor of Health en eigenaar

 

Ik ben Melissa Boekhoud-Link, geregistreerd mondhygiënist en trotse eigenaar van Mondzorg Briljant. Mijn BIG-nummer is 59932448079.

Met veel passie en enthousiasme werk ik als mondhygiënist. Hierbij doe ik mijn best om de patiënt te begrijpen, persoonlijke aandacht te geven en de juiste zorg te verlenen. Ook kinderen en angst patiënten voelen zich bij mij op hun gemak.  Ik benader mensen op een rustige manier, leg uit wat ik doe en streef ernaar eventuele angst te begrijpen.

Al tijdens mijn opleiding was het mijn wens om een eigen praktijk te openen en na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan bij verschillende praktijken, ging mijn wens in 2013 in vervulling met de opening van Mondzorg Briljant. Ik begon met één behandelkamer en na een mooie groei zijn we verhuisd naar een ruimer pand met drie behandelkamers.

Inmiddels bestaat Mondzorg Briljant al ruim 10 jaar! Tien jaar geleden zocht ik naar een geschikte locatie. Aangezien ikzelf ben opgegroeid in Hoogvliet en Poortugaal, wilde ik in de buurt blijven. Uiteindelijk vond ik het perfecte pand vlakbij metrostation tussenwater, waardoor het goed bereikbaar is voor iedereen uit omgeving, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse.

 

Opleiding en ervaring mondhygiënist Melissa:

2023: Geregistreerd Mondhygiënist, Toezichthoudend medewerker stralingsbescherming voor tandheelkunde

2016-2018: Bestuursfunctie Ivoren Kruis

Bestuurslid en secretaris. Het Ivoren Kruis zet zich in voor de preventie van de Mondzorg met het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde adviezen en protocollen. Ook projecten zoals poetslessen worden hier ontwikkeld.

2015-2016: Post-HBO opleiding Leergang Parodontologie: De opleiding bestond uit het verwerven van theoretische diepgang en kennis in de parodontologie én uit patiënten zorg. Met deze specialisatie kan u bij Mondzorg Briljant ook terecht voor de behandeling van ernstige tandvleesontstekingen, waar nodig in samenwerking met een parodontoloog.

2014: Genomineerd voor de Hoogvlietse Business Award. Reactie commissie: “Op deze manier is Hoogvliet een hardwerkende zelfstandig ondernemer rijker, Melissa zet zich in voor de gezondheid van de Hoogvlieters en steunt de Hoogvlietse bedrijven!”

2011-2012: Zendium mondhygiënist: maandelijks colums schrijven en vragen beantwoorden van website bezoekers. Controle, tandvlees check en advies geven op locatie, o.a. bij Unilever.

2011: Columnist Dentalinfo, artikelen schrijven voor dentale website

2009-2013: Mondhygiënist bij een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk in Spijkenisse

2009-2011: Mondhygiënist bij een tandarts in Hoogvliet

2005-2011: Promotiewerk voor Ivoren Kruis, project “Hou je mond gezond”

2007-2009: Stage en bijbaantje als mondhygiënist in opleiding bij een tandarts in Spijkenisse en bij een mondhygiënist in Schiedam/Vlaardingen

2007: Kaakchirurg-assistente bij Ruwaard van Puttenziekenhuis

2005-2009: HBO Mondzorgkunde/Mondhygiënist Bachelor of Health, met als minor managementvaardigheden in de gezondheidszorg. Hogeschool Utrecht

2003-2005: MBO Tandartsassistente, Zadkine Rotterdam

 

Cart

Geen producten in de winkelwagen.