Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Mondzorg Briljant is een groeiende praktijk, waar we met veel plezier werken in een team van mondhygiënisten, receptionistes en een praktijkmanager. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of stage te lopen? Neem contact op met de praktijkmanager Gwen (gwen@mondzorgbriljant.nl) of eigenaar Melissa (melissa@mondzorgbriljant.nl)

Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Vacatureoverzicht

Bekijk onze vacatures

Wij zoeken:
Voor 3 dagen per week een representatieve en vrolijke balieassistente.
Ma/di/woe van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Omschrijving van de praktijk:
Mondzorg Briljant is een mooie en moderne praktijk. Wij hebben 3 behandelkamers en een heel gezellig team van mondhygiënisten, balieassistente en een praktijkmanager. Wij behandelen jong en oud, met extra aandacht voor kinderen.

Wie ben jij:
Wij zoeken een echte aanpakker. De balieassistente is het eerste aanspreekpunt van de patiënten en daardoor "het visitekaartje van de praktijk". Je bent verantwoordelijk voor de agenda’s, e-mail, factureren, productadvies en dat alles met een lach. Daarnaast ondersteun je de mondhygiënisten met de start van de dag, het aanvullen en onderhouden van de behandelkamers, bestellingen en de sterilisatie. Je bent flexibel en springt bij waar het nodig is. Kortom, een echte alleskunner!

Functie eisen:
Ervaring als balieassistente in de tandheelkunde is een must. Je bent leergierig en weet van aanpakken. Handig met computers en spreekt de Nederlandse taal uitstekend (in woord en schrift)

Wij bieden de mogelijkheid je verder te ontwikkelen middels cursussen en trainingen. Er wordt gezamenlijk geluncht en parkeren doe je gratis voor de deur.
Zeer goede arbeidsvoorwaarden en marktconform salaris.

Is jouw interesse gewerkt? Mail jouw motivatie en CV naar gwen@mondzorgbriljant.nl
Ons team

Maak kennis met ons team

Cart

Geen producten in de winkelwagen.